Post by repasnewssosys on Mar 1, 2022 8:23:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruits Duck ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruits Duck IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Fruits Duck 2022 version ▞▞▞
Nameless Cat 액션 xblv
Frutas de Patos Puzles txn
Sviđa mi se ova aplikacija, zabavna je
volim igru
Obožavam ovu igru...ipak sam dosegao nivo 472 i moram se riješiti svinja ali nema svinja...tako da ne mogu nastaviti
Fruits Duck पहेली wbwu
U redu je valjda.
Za sada je to ODLIČNA igra u kojoj stvarno uživam! Hvala ODLIČNO ste bili! AŽURIRANJE-TREBA GUMB ZA PRESKOČENJE DA BRŽI PREĐETE NA SLJEDEĆU RAZINU!! MOLIM VAS, RADITE NA OVOM HVALA UNAPRED!! 👌👍💗
super igrica, grafika odlicna
do sada mi se sviđa hvala Marijane
zabavna slatka igra u kojoj stvarno uživam &preporučujem svima!
Puno akcije. Dobra grafika. Dovoljno teško da zadržim moje zanimanje, ali više frustrirajuće.
sretno 😃🤞
Zabavna igra, sjajan način da ubijete vrijeme i mnoštvo pojačivača. Moja jedina mana je, od posljednjeg ažuriranja, razine se ponavljaju. Osim toga super je.
divna, zanimljiva zabavna igra... HooYah... GoGoGo...
Ova igra stvara ovisnost. Ne mogu to odložiti
Upravo sam instalirao natrag da nastavim igrati, ali nemam natrag sve svoje podatke za spremanje
Zabavna igra!
Volim različite pojačivače patke
Izvrsna zabavna igra za sve uzraste koju vrijedi instalirati
ovo je fantastična igra za igranje grafike su najbolje što sam do sada vidio i vidio sam puno opuštajućih dođite i igrajte se i zabavite se
Riješite se stalne nagrade koja se pojavljuje nakon svake razine. Tada možete dati svoju ocjenu 5 🌟🌟🌟🌟🌟.
Problem sa smrzavanjem nakon razine 400. Osvojite razinu pa se zamrzne pa morate nastaviti ponavljati razinu. Jako dobra igra do tada
Da, to je tako prekrasan i divan fantastičan način igranja na Fruits Ducks i odjednom sam smislio KASICU i možda ću je prestati igrati, a također i puno reklama.
Zabava satima
Fantastično 👌🤝👏👍
Ovo je zabavna i ugodna igra, vrlo zarazna. Jedino negativno. Razumijem da imam oglase kako bih to mogao ponuditi besplatno, ali nakon svake razine mislim da je to dosta. Možete dobiti 250 novčića gledanjem oglasa, ali ako ne odaberete opciju, oglas će se svejedno prikazati pa biste mogli koristiti i tu opciju. Ako tu opciju ne koristite svake 4 razine prije prikazivanja oglasa bilo bi malo bolje. I dalje lijepa zabavna igra, iako bih preporučio.
Fruits Duck Dėlionė vrtc
Zabavna igra. Sati zabave.🤗😊
volim to jako slatko
Sjajno
d.j
dobro
Zaista uživam u ovoj igrici!!! Ima lijepu grafiku i jako slatke likove! Topla preporuka!!!
Još uvijek je igram. Do sada je bilo jako zabavno moći mijenjati suigrače u svakoj utakmici kako ne bi bilo dosadno
soso lobi