Post by repasnewssosys on Mar 1, 2022 8:13:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac mincí ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Yummy-Restaurant Game 아케이드 pll
Nemôžem sa dostať na ďalšiu úroveň pomoci hry.
Je to zábavné, ale chce to trochu práce
Táto hra je najatraktívnejšia
Nestrácajte čas, ak by som tomu mohol dať menej ako päť, bolo by to v poriadku na prvých 8 úrovní, potom na úrovni 9 ste nútení kupovať (čo ja neurobím pri takej nízkej úrovni) Sotva som musel hrať. Stále som hovoril, že si mimo ľudí, upgraduj, tak idem na Urob to (so 116 mincami nestačí), takže som hral úroveň 9, 7 ďalších x Po vykonaní 7 komb som už nikdy nezískal žiadne mince, počkaj, čo to je? Prebieha odinštalovanie....
Zatiaľ je hra zábavná. Dúfajme, že upgradovať vybavenie a jedlo nezačne byť smiešne. Väčšinu hier musím z tohto dôvodu vymazať.
Milujem to, je to tak zábavné
Veľmi skvelá hra a je ľahké získať diamanty a mince a zábava Páčia sa mi výrazy postáv a veľa kuchárov, z ktorých si môžete vybrať, a tiež veľmi cenovo dostupné, ak si chcete kúpiť čokoľvek a diamanty zadarmo každý deň pri sledovaní videí a tiež pre truhlice! Stojí to za to!
Skvelá herná zábava
Táto hra je veľký podvod
Zábavná hra na trávenie času. Keď raz začnete, je ťažké zastaviť, je ľahké sa chytiť.
Zábavné hranie, ale žiadna možnosť upgradovať obchod a vybavenie.
Užívate si túto hru, ale máte trochu veľa zosilňovačov!
Nestrácajte čas hraním tejto 💩 hry! Je to odpad🗑Ak máte viac ako 5 rokov, túto hru porazíte asi za deň. V tejto hre je iba sedem reštaurácií! Vývojári vydali neúplnú hru! Ak je to tak, vydávajú iba jednu úroveň za mesiac! Ak sa ich spýtate, povedia vám, že nie ste vítaní hrať ich hru! Absolútny odpad! Zákaznícka podpora je neslušná a nekompetentná. Túto hru by som ohodnotil -10⭐
Milujem túto hru. Dokončil som všetky 3 hviezdičky na každej úrovni. Práve som dokončil francúzsku reštauráciu pred 3 dňami a povedal som, že pripravuje ďalšiu reštauráciu, ale stále tam nie je. Existuje ešte jeden?
Skvelá oddychová hra
Úžasný spôsob, ako si užiť voľný čas.
Milujem hru. Dokončil som francúzsku reštauráciu. Kedy bude nová reštaurácia otvorená?
Milujem túto hru 👌👌😁😁😁
Zábavné hranie, malé reklamy, skvelé bonusy
HELEN MARY HWOIE 1
Je to pekná hra na varenie. Je to zábava
hra je skvelá zábava 2 hrať
Zatiaľ je všetko dobré! Páči sa mi to - páči sa mi to!!
Cooking Yummy-Restaurant Game ארקייד acxn
Poslal som e-mailom zákazníckemu servisu, že som nezakúpil žiadne reklamy a nikto neodpovedal už viac ako 2 týždne.
TAKÁ ZÁBAVA!!
Rovnako ako hra
Láska láska láska túto hru
Zlé
Neznášam to.
Super rýchla hra vás udrží v strehu, nemôžete prestať hrať, baviť sa
Vyskakovacie okno ^_^🎲
Prechádzam na hru, ktorá vytvára nové úrovne včas.
Super zábava, nemôžem prestať hrať 💓
Rania gul
Taaak návyková ..milujem túto hru
Hra je celkom jednoduchá, pokiaľ môžete robiť viac vecí naraz a venovať pozornosť všetkému, čo sa varí, a vašim aktuálnym zásobám. Už takmer rok nie je otvorená nová reštaurácia. Dokončil som posledný možný a neumožňuje vám prehrať úrovne, takže denné odmeny sú zbytočné. Denné ciele nepočítajú nič z magickej kuchyne s celkovým bs. Inak nemôžete splniť denné ciele, ak ste dokončili uvoľnené úrovne.
Cooking Yummy-Restaurant Game Spillehall uqe
Táto hra je taká hrozná, že som mal nutkanie napísať moju vôbec prvú recenziu. MILUJEM multitaskingové hry na varenie a toto je zďaleka tá najhoršia, akú som kedy hral. Ovládanie je absolútne s ** t a musím klepnúť na veci viackrát, aby som získal akúkoľvek odozvu z hry. Nič nie je tak zúrivé, ako keď musíte kliknúť viackrát, keď robíte multitasking v časovej tiesni. Automatické hranie reklám po každej úrovni skutočne uzatvára dohodu, pretože je to najhoršia hra, akú som kedy hral.
Dobrý deň, som na ďalšej súprave do 30 na talianske dezerty, ale čo sa stane, ak ste upgradovali všetko, a ostatné položky ešte neboli odomknuté,,, pretože už nemôžete upgradovať do odomknutého?,,,, Som na dezertoch Tiramazu,, plne upgradovaný,, na úrovni 22 myslím,, snažím sa zachrániť drahokamy,, ak je to možné!! Poslal som vám e-mail, čakám na vašu odpoveď,,, chcem sa vám poďakovať, za vašu pomoc počas celej hry,🙆👍👌⭐🌟🌟🌟🌟🌟⭐🍦🌯🍰🍺🍷☕🍹☕
Nemôžem prejsť cez tutoriál! Nedovolí mi dať chlieb napriek tomu, že je dokonalý. Nie je to prvýkrát, čo sa mi to stalo.
Cooking Yummy-Restaurant Game آرکیڈ awqv
Milujem túto hru, je to najlepšia hra na varenie!
Endless Fables 2: Frozen Path Περιπέτεια ixlo
Milujem to 💖 Je to také zábavné a vzrušujúce a niekedy náročné 💖💖💜💋💋💋 Dávam tomu 100% zo 100%👌👌👌👌
Predstavte si, že kupujete diamanty, ktoré sa nikdy nepridávajú! NEMÁRAJTE ANI SVOJ ČAS V TEJTO HRE! stále sa vypína. Chcem vrátenie peňazí.