Post by repasnewssosys on Mar 1, 2022 8:10:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mars: Mars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mars: Mars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато токенів ▞▞▞
▞▞▞ Mars: Mars 2022 version ▞▞▞
Мені дуже сподобалася гра
Ця гра весела, і час від часу вона стає небезпечною. Я намагався купити персонажа 3 рази, але він просто з’їв усі мої монети. Я втратив 150 монет і не отримав жодного символу. Мені подобається, як ви отримуєте різні дерева та фони з різними персонажами. Але ви отримуєте занадто багато відскоку від дерева.
Тупа гра для дегенератів ! Неможливе , безглузде управління , яке створено для того, щоб звести людей з розуму!!! Жах!
Класна гра
Найгірше, тому що паливо для реактивного ранця закінчується так швидко, розробник виправте це ваш найгірший розробник
Не включаєтьсяЯ
Запущено вперше на 1 7 Pro. Потім більше не запускався. Застрягає на логотипі компанії. Шкода, була весела гра протягом тих 5 хвилин, які я мав у неї.
Досить нудна аркадна гра
Mars: Mars Акционе fktk
Mars: Mars Akčné gebe
Run Forrest Run: Running Games Аркаде jmb
Нове оновлення спричинило аварійне завершення роботи програми
Це одна з найбільш дратівливих ігор, у які я коли-небудь грав. Мене це тільки нервує...
Гарна гра...але може бути краще, якщо ви додасте троунаменти та інші цікаві речі, як-от виклики тощо.
Досить проста гра. Це трохи набридло.
Незважаючи на те, що вона чудово розроблена та дуже проста у грі, насправді грати не за що... Звичайно, нові персонажі змінюють зовнішній вигляд гри, але це все, що вони роблять. Механіка однакова для всіх персонажів, тому насправді немає відчуття прогресу чи справжньої мети.
Багато аварій
Те, що ви робили з ракетою, просто зіпсувало мені гру... пограв у ракету деякий час, поверніться до гри, і ви полетіли вбік...
"Вибрати інший провідник" нічого не показує
Класна гра
Крутий таймкіллер, рекомендую
Класра гра
Лалмддоіо
Крута гра дуже затягує та крута задумка
Вааааау!!!
Супер.
Гра просто чудова але не вистачає одного це мультіплеєра на перегоні дякую вам за таку чудову гру!!!👍👌🏻😁
Дуже гарна гра для використання часу і ще там були пасхалки на різні фільми
Ця гра ВАЖКА!!!!!!!!
Mars: Mars Екшн txil
Повтори дослідників - це зайве. А гра хороша.
Гра весела, але зависає з 98 до 99.
Гра нормальна, але дуже повторювана. Єдина зміна - коли ви отримаєте нового героя. Герої не дорогі, але лише для 6-го героя час очікування зашкалює, 8 годин. Якщо ви не готові заплатити додаткову плату, щоб відразу отримати героя, яка також зростає в геометричній прогресії. Це робить гру дуже нудною з рідкісними змінами після гри приблизно 15 хвилин.
ця гра настільки любить кожного разу, коли я намагаюся приземлитися, я вмираю, якщо ти помреш трохи швидко, а палива в реактивному ранці так мало, що дає лише невелику кількість, яку неможливо приземлити. Було б добре, якби ви могли мати нескінченну кількість палива, тому що його досить важко приземлитися на платформу, а ще важче приземлитися з Tinny Fule Sourse, якби я міг, я б оцінив це 0, але я не можу не злитися просто розчарований
Mars: Mars 動作 swn
Ви просто стрибайте правильно. Знову і знову. Ось і вся гра.
Це монотонно, нічого не змінюється, коли ви рухаєтесь далі.
Крутоооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сложно но круто
Relly Nice Game Я насолоджуюся цим легким, але не дуже заслуговує 5 зірок 😒
Замерзає після стрибки з рівня 273 до 274
Шедевр. Я люблю грати в це під час довгої поїздки. Графіка та звук чудові, а геймплей феноменальний. Однозначно рекомендував би це всім.
Мені подобаються персонажі та різні фони та сцени для кожного з них! Вони дуже виразні і допомагають зняти стрес щоразу, коли я граю!
Хоча гра досить цікава, я зневажаю ігри, які докучають мені сповіщеннями про прибуття товарів тощо, особливо коли немає можливості їх вимкнути.
Афігено
Ця гра сумна, я навіть не можу дістатися до 3 сюжету.Також космонанти не вибухають
Реклама навіть із пропуском
Гра відносно нудна, але дещо викликає залежність. Єдине, що змушувало мене грати, це відкривати нових персонажів, але навіть це стало нудним, тому що я постійно отримував персонажів, які вже мали, знову і знову, і знову і знову. Виправте це або справді зробіть гру цікавою.
Гра примітивна ну затягує надовго.
Весела проста програма, але не обіцяла реклами з playpass. Все одно почали пропонувати рекламу.