Post by repasnewssosys on Mar 1, 2022 8:01:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz daş kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Daha çox yeni qurd dərisi əlavə edin və lazer atəşfəşanlığı kimi qurda bir az silah əlavə edin
Mən birbaşa bu 5 ulduzu verərdim, amma yenə də döyüş mobil oyunda keçir. Oyunlarda bəzi şeylər üçün pul ödəməyi düşünmürəm və bunun pulsuz bir oyun olduğunu başa düşürəm, lakin bu döyüş ötürmələrini hər oyunda görmək sadəcə olaraq qəzəbləndirir. Həm də eşitdim ki, ödənişli versiya sizə heç nə vermir, Siz hələ də reklamlar və mikro əməliyyatlar alırsınız, həqiqətən niyə? Silinməmiş, Bu döyüş keçidini necə hər kəs dəstəkləyə bilər bs məndən kənardadır.
Bu gözəl oyundur və hər şey natamam idi, zəhmət olmasa xəritəyə simvollar, missiyalar və daha bir neçə sahə əlavə edin və canavar öz həyatını avtomatik olaraq canlandıra bilərmi?
Death Worm™ آرکیڈ gkv
Əyləncə üçün zorakılığı məndən çox sevməsə də,......Həyat yoldaşımdan başqa... Səhv eskiz...... Hə .... Oh, ölüm qurdu..... Əla qırğın və udmaq əyləncəli əyləncə vaxtı. Yum Yum. !! Gleep Gleep. Açıqcada cavablar. Ancaq ciddi şəkildə, vərəq məqsədləri olan missiyalar gözəl olardı.
ஹிட் & நாக் டவுன் விளையாட்டு pax
Əlaya oxşuyur
ela
Əla oyun yeni qurdlar və ya canavarlarla əladır amma köhnə oyun üçün darıxıram bunun kampaniyası var pls sonsuz bir rejim əlavə edin mən bütün qurdları və ya canavarları açıram indi olduqca darıxdırıcı amma yenə də əla oyundur
pis deyil
Bu oyun heyrətamizdir, çünki narahat etməli olduğum reklamlar azdır və eyni zamanda səviyyələndirmə sistemi də heyrətamizdir, lakin lütfən, ölçü yeniləməsini əlavə edin. Bu daha əyləncəli olardı. Kaş ki, 10 ulduz əlavə edə bildim, lakin bu, mövcud deyil.
Oyunun 3 xətitəsinidə bitirdim çox gözəl oyundur death worm 2 də çıxsın 👍Çox keyfiyyətliam death worm 2 çıxdığı anda ilk yükləyən mən olacam, inanıram ki, birincisindən daha maraqlı olacaq👍♥️✋
kifayət qədər əyləncəli deyil
Başlanğıcda yaxşıdı, lakin bəzi səviyyələrdən sonra Worm səviyyələrlə rəqabət apara bilmir və onlar sizə sadəcə reklamlar, reklamlar və reklamlar göstərirlər.
Yaxşı
Cox gozel tovsiye edirem
Yaxşı
Həqiqətən zövqlü oyun.. lakin daha müxtəlif musiqiyə ehtiyacı var.. albom istəyir.. yer uyğun sürtünmə səviyyələri ilə fərqli tiplərə malik olmalıdır, daha uzun səviyyə ölçüsü, sınıq avtomobillər 2 ön planda dayanmalıdır.. gəzintiçilər təsirsizdir, qurd onları qarşı tərəfə itələyir. keçərkən səyahət istiqaməti və ya hər iki təbəqədə dağıntılar olmadıqda normal vuruş... Yəni onu zibilxana əyləncəsinə çevirir.
Yaxşı, bu oyun yaxşı idi, xoşuma gəlirdi, oyun istehsal edirdi, bəli, xoşuma gəlir
Salam bu oyunu bəyəndim
Hələlik, mən dörd verəcəm, yalnız idarəetmənin olmaması üçün, hətta o qədər də pis deyil.
Möhkəm kiçik oyun, çox əyləncə. Əslində cəlbedici. İş çox pisləşdikdə (bu qaçılmazdır) oynamağı dayandıracağam, amma mən iki saata yaxındır və özümdən həzz alıram.
Hər oyundan sonra mənə ikiqat sikkələr almaq üçün reklam göstərməyə məcbur edirlər, lakin çox vaxt reklamdan sonra oyun çökür və mən ikiqat sikkələri almıram. 1 ulduz, çünki reklamlara nifrət edirəm, xüsusən də mükafatı almadığım zaman.
Kərtənkələləri yeməmək çətindir, çünki onlar hər yerdədir və mən kərtənkələləri xoşlayıram, ona görə də kərtənkələləri yemək istəmirəm və üç ulduz oyunu verirəm.
TERLAN GTA
Bu oyun yaxşıdır. Bu, sadəcə tez darıxdırıcı olur, həm də arzu edirəm ki, qurd daha yüksəklərə tullanmasın
Death Worm™ Arcade cyl
Supredi mən əvvəldən oynayıram
Gözəl az yaxşı işlənmiş oyun. İndiyə qədər həzz alıram. Görək necə gedir. Bəzi əsas gözəl xüsusiyyətlər çatışmır, ona görə də 5-dən 4-ü. Səs tənzimləmə slayderi, daha təzə UI və s. kimi xüsusiyyətlər xoş olardı. 👍 cavab verdiyiniz üçün.
Bu oyun daha çətin olacaq
Bu, məlumat olmadan da oynaya biləcəyim əyləncəli bir oyundur
Faydalı təlimatlar və ya məsləhətlər, ləng nəzarət yoxdur. Ən qeyri-qənaətbəxşdir. Silindi.
Bu oyunu çox sevirəm, o qədər yaxşıdır ki, wifi-ı yandırdığınız müddətdə reklam görmürsünüz, tövsiyə edirəm
Həmişə olduğu kimi əyləncəlidir, lakin qısa müddətdən sonra oynamağınıza mane olan "enerji" sistemi bunu edən hər hansı bir oyunda sadəcə çox cəlbedici deyil.
Bu oyun çox yaxşıdır və onun reklamı yoxdur
Çox əyləncəli oyun. Mənim kuboklarımı oyunda görmək xoş olardı.
Mən bu illər və illər əvvəl effing qurdları və ya başqa bir şey adlı bir flash oyun olanda oynadığımı xatırlayıram. Mən köhnə mutasiya mexanikinə üstünlük verdim və UFO-ya dözə bilmirəm. Qurdun idarə etmə tərzi, hərəkət sürəti və yerin altında olarkən UFO-nun harada olduğunu görmək üçün havada kifayət qədər yüksəkliyi görə bilməməyinizlə vurmaq gülünc dərəcədə çətindir. UFO da absurd miqdarda ziyan vurur. Əgər yerdən ayrılıb sizi reklama baxmağa məcbur etsəniz, qaçışınızı bitirmək üçün sözün əsl mənasında oradadır.
Qazanmaq üçün ödəyin EDIT: Mən qazanmaq üçün oynamaq deyil, qazanmaq üçün pul yazdım. Əlbəttə ki, pulsuz oynaya bilərsiniz, lakin irəliləmək üçün tələb olunan səylərin miqdarı gülüncdür və insanları oyundaxili zibil almağa məcbur edir. Güman edirəm ki, xoşbəxt oyun monetizasiyası!
Yaxşı görünür
bu çox legging oyundur çox çox reklam 😠😠😠😠
Nəzarət daha yaxşı olsaydı, daha yaxşı olardı
Death Worm™ Arkade yhv
Çox yaxşı oyun
hava hücumunu tamamilə məhv etdiniz. Mənim rekordum 24 idi indi yaxşı goome vaxt məhdudiyyətinə görə 4 ala bilirəm və hətta vurularaq ölə bilməzsən, çünki vaxt limiti bitib niyə vaxt limiti bu qədər axmaqdır