Post by repasnewssosys on Mar 1, 2022 7:55:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Bake it Казуални jkyz
Je to skvělá hra ve všech, ale je tu jen mnoho vylepšení. Přestal jsem hrát kvůli tolika přídavkům. Jen jsem ztratil čas, než mi začala škola. Nainstaloval bych to zpět, ale prostě si nevím rady s doplňky.
Seká se to a je tam hodně reklam.
Je to podvod.. ve skutečnosti to není offline hra a abyste ji mohli hrát, musíte sledovat reklamy. Je to zábavné, ale ve skutečnosti to nestojí za to trávit čas reklamami. Opravte to prosím
Byla to zábavná hra. Líbí se mi vaše hra😋
Pěkná hra, ale mnoho dalších přidává, že jdou po každé maličkosti, kterou uděláte. Líbí se mi to, ale nudit se, když ceny nejsou nové
Nejlepší hra na celém světě ale ta hra se mi trošililililinku seká ale jinak cool hra prostě je boží milion krát říkám že je prostě boží!!!!!!!!!!!!!!!!🤯🤯🤯🥳😁😁🥳🥳 🤩🤩😍😍🥰🥰😘😘🥵🤓🖤💜🤍💙💛👁️👁️👀
Líbí se mi tato aplikace, díky ní se uvolňuji a líbí se mi to, protože je tam posypání, přeliv, barva, vzor... A další.. Mockrát děkuji.
Líbí se mi tato hra a věci a je zábavná, ale nedoporučoval bych ji, protože začíná být nudná a neříkám, že se vám to nebude líbit, protože se mi to nelíbí, ale nainstalujte si ji a uvidíte, zda se vám bude líbit a zda se vám nebude líbit To, že ji smažete, i když vám některé z těchto recenzí říkají o hře špatné věci, neznamená to, že se vám nebude líbit, protože každému se líbí něco jiného.
Miluji to. Je to relaxační a zábavné a nikdy to nebude nudné! Pokud uvažujete o stažení, měli byste! Neposlouchejte ostatní recenze, které říkají, že má příliš mnoho reklam, sotva žádné! I když ano, zábavě to neublíží!
Je to velmi zábavné a velmi zábavné, pokaždé, když ve hře něco dokončím, je tam extrémně mnoho reklam, a tak nám to dává ADS.
Jakmile plně upgradujete pekárnu, za kterou si můžete koupit pouze 5 položek, peníze se stanou k ničemu. A pokud chcete udělat nějaký pokrok, musíte sledovat jako 50 reklam. Upřímně řečeno, zpočátku to byla zábava dělat dorty, ale tohle je spíš hra na sledování reklam než hra na pečení dortů.
Bake it معمولی scsq
Skvela hra ja mam rada peceni a tam je bezva
Miluji pečení, takže můžete upéct, co chcete, děkuji za vytvoření této hry
Ve vaší reklamě je hra.... Chápu, že na nich vyděláváte peníze, ale nemůžete tušit, že lidé budou hrát vaši hru s reklamou každé 2 minuty nebo méně, což je prostě příliš mnoho. Hrál jsem hru 10 minut a onemocněl z toho.
Nebylo schopno a ochotno pracovat na tomto zařízení je informovat vás o tom, ale nemusím to udělat znovu a znovu neexistuje způsob, jak přidružené nemocnice
Tato hra je dobrá, proto mám 5 startů, ale každou minutu reklamy by mělo být méně reklam, takže žádám vlastníka hry, aby ve hře provedl nějaké změny méně reklam
Dobrá hra, ale je tam hodně reklam 😭
Je zábavné dělat různé sušenky, ale......to je vše, co děláte😑😑 Jako by tam měly být úrovně😃
Jako dobrý akorát je to trochu nudný
Velmi zábavná, ale je tu mnoho reklam a hodně to zamrzí, takže ano, je to opravdu skvělá hra, ale potřebuje jen nějaké opravy.
Bake it სხვადასხვა vmji
Pravděpodobně by to byla dobrá hra, kdybych ji skutečně mohl hrát. Doslova naplním formu a dám ji do trouby a objeví se přidat. Začnu zdobit a objeví se přídavek. Chápu, že se přidává platba za to, že aplikace je zdarma, ale musíte je správně umístit, například jednu po obsloužení jednoho zákazníka nebo možná každé 2 zákazníky. Omlouvám se, smazal jsem aplikaci. Není to zábava s doplňky, které se objevují na každém kroku ve hře.
PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY POKAŽDÉ, KDYŽ UDĚLÁM NĚCO GEUSS CO PŘIDAT. Kdybych skutečně mohl hrát tuto hru bez reklam, které se mi házely do obličeje, pravděpodobně by se mi to líbilo. Prosím, vyřešte to, protože je to opravdu nepříjemné a rozčiluje mě to. LIKE JAK TO MŮŽETE HODNOTIT 5 HVĚZDIČKAMI. TENTO PROBLÉM MUSÍTE OPRAVIT!!! NEVÍM, JAK VAŠE HRA DOKONCE DOSTALA 4,2 HVĚZDIČKY.
Dobrý koncept, ale nedostatečná kontrola.
Velmi uspokojivé a reklam není tolik jako u jiných her. 👍 Nemyslím si, že by tam měl být Ruby, upéct. To je jen ohýbání, co ostatní lidé byli chudí?? Ale myslím, že je to hlavně dobře. 😊
Vůbec se mi to nelíbí, protože mezi pečením nebo zdobením je zjevně mnoho doplňků, říkám vám, abyste si tuto hru neinstalovali, dám jí pouze 5 hvězdiček, pokud odstraní doplňky, nestahujte, dokud nebudou odstraněny všechny doplňky
Dvě reklamy v úkolu na 30 vteřin ? To jako vážně Navic zamrzaji a nejdou zavřít. Hra sama o sobě není špatná. Ale chce to pevné nervy a neomezený datový balíček.
Trapny Insragram se mi líbí
Když děláte hru pro děti, povolte přístup k postupu nejen přes otevřenou zelenou, ale také přes košíček s odměnou. Příliš mnoho reklam v první úrovni na zkoušku. Jistě jste profesionální pekař, ale mé dceři jsou 4 roky. Zabouchněte reklamy hned poté! Dejte svým spotřebitelům šanci
Přinutil mě sledovat reklamy tím, že řekl „potřebuje připojení k internetu“, ne, nemusíte. Vím, že nevíte, jak tyto hry fungují. Takže na mě nechoďte s BS "prosím, zapněte si internet. Slibujeme, že vám nebudeme dávat reklamy".
Je to super hra moc ráda jí hraju(PS miluju psi🐩)
Tato hra je příliš zdlouhavá a příliš jednoduchá. V reklamách se chová, jako by to byla nejtěžší hra na světě, jen aby vás přiměla nainstalovat. Tyto jednoduché hry se mi většinou líbí, protože jsou zábavné, ale tahle k tomu měla daleko. Bylo to příliš pomalé a neběželo to hladce. Instalovat to opravdu nedoporučuji, pokud se neumíte vypořádat s reklamami, zpožděním a mnoha dalšími nepříjemnými věcmi.
Bake it ง่ายๆ xheb
Velmi pomalé a příliš mnoho reklam
Jeho skutečné lagy, ale zábavné reklamy nejsou špatné, ale jeho lagy, takže tomu dávám tři hvězdičky
Ramboat 2- Offline Action Game Arcade eit
Semi reklamy 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Hru jsem si upřímně užil, ale problémem byly reklamy.
Dobrá hra, ale spousta reklam
Je to dobrá hra, nemá příliš mnoho reklam a je zábavná, miluji ji, ale je tu jeden nedostatek, který říká, že je offline, ale když jsem offline a zkusím ji hrát, zobrazí se zpráva žádné připojení a nevím proč.
Úžasná hra Líbí se mi tato hra, protože měla nějakou příležitost k pečení a vaření, vždy jsem chtěl vařit a dostal jsem příležitost. Takže pokud někdo uvidí moji zprávu, prosím ohodnoťte tuto hru 5 hvězdičkami. Děkuji za přečtení😊 A přátelé hrají tuto hru, jakmile pro mě nebudou žádné problémy😄 Stisknu tlačítko Domů, abych se vyhnul reklamám, a znovu kliknu na aplikaci. Sdílejte prosím tuto recenzi😄 Děkujeme😄
Spousta zpoždění a reklamy pokaždé, když se něco udělalo. Čím více hraji, tím více se zpožďuje