Post by tranrolreponan on Feb 6, 2022 19:16:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kod vse ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
Nima smisla igrati, ko dobiš supermoč "le v glavo". Lahko samo tapnem kjer koli na zaslonu in v tem ni zabave. Plus oglasi so ew
Čeprav je zelo zabavna in preprosta igra, jo pesti preveč oglasov. Čeprav obstaja možnost brez oglasov, se zdi precej drago za nekaj, za kar se zdi, kot da je bilo narejeno v tednu ali dveh z uporabo Unityja. Če se zniža na dolar, bi morda vložil vanj in dvignil svojo oceno.
Ni grozno, vendar ni najboljša igra, ki je veliko dodana, vendar je večinoma dobra igra
Včasih je bilo dobro, zdaj pa so oglasi ves čas
To ni slaba igra, vendar sovražim oglase vsako minuto, to je zelo moteče
Zabavno, a preveč oglasov in nekatere je težko klikniti stran.
Hit Master 3D - Knife Assassin Екшън cxql
Dolgočasna igra. In tako enostavno jih je ubiti. In so na številne oglase
Uspelo mi je skozi stopnjo 1, preden me je igra prisilila, da sem jo zagnala..skušal sem jo znova zagnati in nikoli nisem prešel na nalagalni zaslon, preden se je znova zaprla. Zdela se mi je zabavna igra, vendar je niti ne morem igrati 🤷🏼♀️
Čedna igra, na stopnji 60, upam, da se bodo stvari začele intenzivno
Vse so oglasi. 10 sekund igre do 30 sekund oglasov po vsakem krogu. Ne hvala!
Kot običajno JE preveč oglasov, potencial za neverjetno igro, ampak ... Oglasi!
Ta igra je zelo dobra, vendar oglasi
To je zelo dobra igra samo za številne oglase in pojavna okna, kliknite tukaj za bla bla bla
Včasih mi zaradi tega zamrzne zaslon, a vseeno dobra igra
WorldCraft: 3D Block Craft Adventure yltp
Igra ne deluje, prosimo, posodobite svojo igro hit master 3d. Mobilni visi krta hai
Lepa mala igra. Omogoča vam preskočljiv oglas med ravnmi. To ni prevelika igra, vendar ne trdi, da je. Zabaval sem se s tem.
Igra je zabavna, vendar se nepričakovano ustavi in ravni se ponavljajo .... z malo dela je lahko super
ne morem izstopiti iz oglasov
je zabavno, a po vsaki stopnji je oglas
Uživam v igranju te igre, ko sem razočaran, zaradi nje se počutim bolje, ker lahko vržem stvari, a lahko naredite igro bolj zahtevno, jaz sem na ravni 235 in sem šel naravnost skozi to igro brez pravih izzivov.
Zelo zabavno, a preveč oglasov
Številna igra z oglasi je nekako zaostala in zato sem dal 2 zvezdici
Nehati morate objavljati toliko oglasov, ta igra je super, vendar je zanič zaradi oglasov. Predlagam, da ima ta igra 1 oglas po vsakih 8 krogih.
Preveč oglasov, ki jih je težko opustiti. Tudi brez možnosti odstranjevanja oglasov, tako da dobesedno porabite več časa za njihove oglase, kot se igrate. Sama igra je zabavna, vendar jo njihova nastavitev oglasov uniči.
Grozna igra. Nič se ne spremeni, na vsaki ravni je enako. Dosegel je 150, misleč, da bo končno druga vrsta igre. Ni sreče. Odstranjeno.
Zadovoljivo približno 5 minut, dokler ni več oglasov kot igranja. Igra z malo napora, kot je bilo pričakovano.
Zabavajte se približno 30 minut, potem boste v veliki meri dobili iz tega, kar boste imeli. Preprosto mi je postalo dolgčas.
Zelo dobro. Toda igralec, ki meče nože, ne vidi svojega obraza.
Nož ali sekira v DAPANJE - potrebuje nekaj! Toda zakaj igralec ne more dati orožja v klub, ki ga ima slab tip??? In ali se kulisa kdaj spremeni? (Ali pa zakaj ne morem zaletiti helikopterja?) Vprašanja, vprašanja, vprašanja - sicer je to zapuščeno mlinarstvo... Rezkano za gledalce oglasov...
Igre s Pištolami. Helikopterske igre · Igre Princese · Ogenj in Voda · Pool Games · Akcijske igre · Masked Forces Unlimited Airport Clash 3D Infinity
Res zabavno pomaga mojemu cilju in lahko bi igral ves dan, če ne bi bilo šole in želim si, da šola ne bi bila stvar, da bi lahko igral ves dan. Igram ves dan ob vikendih. Nikoli ne bom nehal igrati ob koncu tedna na avtobusu. Igram, ko pridem domov. Igram ob vikendih. Igram do 5. ure zjutraj
To je res odlična igra in všeč mi je, kako je grafika mod za orožje tudi hvala za skrb in vrsto igre bi bila poročena z več kot petimi zvezdicami, če bi lahko
Tudi preveč, PREVEČ oglasov! Pohlepni razvijalci! Niti ne morem dobiti pravega občutka igre, da bi ugotovil, ali mi je všeč! ODSTRANITEV!!
Hit Master 3D - Knife Assassin Hərəkət gkr
Zabavna igra, podobna knock em all, vendar nori oglasi med ravnmi.
Odlična igra za izgubljanje časa, uživam v njej, toda razlog, da ji dam nizko oceno, je, ker nisem plačal oglasov, zdaj pa prejemam oglase. Kupec pozor, igrajte na lastno tveganje🤬
Dobrodošli v oglasnem središču. Stopnja 147 in še malo sprememb. Če namerno ubijete prijatelja s svojo izbiro orožja, se zgodi malo več, nato ponovite isto raven in nadaljujte. Ni takega dejanja, kot je začetek znova z ničelne ravni, samo še naprej se vzpenjate po ravneh. Pravkar sem odkril, da se prijatelju ne zgodi nič, če poskusiš ubiti prijatelja z enim od "bonus" osvojenih wepond. Izbral sem pištolo za zamrzovanje in jo preizkusil na vsaki prijateljski z več streli in nič se ni zgodilo.
Igre s Pištolami - Igrajte spletne Igre ob Friv5
In to je tudi zabavna igra 🎮. ▶️
Ocenil bi ga bolj, ampak se tako hitro stara, vedno znova in znova, da ne postane težje, vedno znova je ista stvar niti ni dobra izguba časa
Obožujem te vrste iger. Lahko se brezglavo igram in uporabljam različna orodja. Zame je to dobra zabava.
Hit Master 3D - Knife Assassin Toiminta rycu
To je v redu igra.. samo pot do lahke in ponavljajoče se in do lahke in ponavljajoče se in do lahke in ponavljajoče se.. res potrebuje nekaj težjih ravni..
Igra je dobra, vendar me oglasi kar naprej spravljajo ob živce
Ali imate radi akcijske vohunske filme? ... Nato se izzovite v epski igri Hit Master 3D! ... What's New in Hit-Master-3D-Knife-Assassin 1.6.4.
Kar naprej se zruši, igre niti ne morem igrati. Včasih si je moral ogledati dodatek za nož, a če pritisnete ne, hvala, vam še vedno doda dodatek brez nagrade.
Ta igra je kul... všeč mi je, ampak grafika bi lahko bila veliko boljša... in želel sem tudi, da narediš spletno stran in narediš isto datoteko .exe za računalnik ter ustvariš povezavo za prenos te igre. Tej igri lahko dodate tudi več ovir in ravni ... dodajte prilagoditev znakov. In še veliko več... in želel sem tudi, da zmanjšate količino oglasov, ki jih mora igralec videti, da igra igro.. ne oglas na polovico ravni..lahko je kot oglas na dve ravni in pol...
Hit Master 3D - Knife Assassin Екшън cxql
Precej dobra igra, ko ti zmanjka mreže
Po vsaki stopnji oglasa pride zakaj?😠😠😠😠
Lepa in zeloyyyyy lepa igra. Dajem ji 4 zvezdice, ker je po vsaki stopnji oglas.
Ta igra je tako dolgočasna. Vse, kar dobesedno naredite, je, da znova in znova vržete isto orožje in tudi če poskušate dobiti nov nož, so vsi enaki, razen "fancy" kože. Ne izgubljajte časa za to igro, po enem dnevu postane dolgočasna. Prav tako komaj kaj narediš, ker ko začneš novo raven, bo le-ta polna oglasov. Začenjam sovražiti to skupnost.