Post by tranrolreponan on Feb 6, 2022 19:10:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növeli az összes ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
szóramoztató ,jó kis unalom töltő játék
Беги Корова Беги (Run Cow Run) Экшен ryty
Fishdom Geduldsspiele huo
Kedvenc játékom!!
Gsd
Egész jó játék is lehetne, de nem az.
Nekem sem működik a játék...
Élveztem ezt a játékot. Nagyon magas szinten volt, és 6 halakváriummal rendelkezett. A telefonom megsérült, és új telefont kellett venni, de amikor ezt telepítettem, az kezdettől fogva elindított mindent elvesztettem. Élveztem a játékot, de nem annyira, hogy újrakezdjem.
Ha reklambol láttátok, akkor ne töltsétek le, piszkosul nem azt fogjátok kapni. Én pont ezért osztalyozom 1 csillagra
Platformok: · iOS (7) macOS (6) Windows (5) Steam (2) ; Értékelés: 4.9 (8)
Ez a játék korábban szórakoztató volt, de most 30 vagy 40 mozdulat helyett csak 15 mozdulatot adnak a határ megtisztításához. Ezenkívül ez egy szuper kemény játék, szinte minden más játék. Nagyon elbátortalanító.
IOS és Android mobiltelefonokat egyaránt kínálingyenes, figyelemre méltó édességalapú élmény vár rád. Ez a játék az egyik legegyszerűbb videojáték a
Az elején tetszett ez a játék. Ahogy haladsz előre, egyre több kemény és szupernehéz szint lesz, amelyek hetekig elakadnak. Ez már nem szórakoztató. Az emberek időnként kihívást akarnak, de nem állandóan. Ez a játék segített ellazulni, de most olyan stresszt ad, amire nincs szükségem, vagy amire nincs szükségem. Válassz másik játékot! 😔
Sok reklám.
Nagyon addiktív játék lehet. Néhány pályát azonban szándékosan manipulált a játék, ami nem adja meg a lehetőséget, hogy átmenjen. Mint az 1523-as szint. A játékból soha nem lesz elég tintahal, hogy a következő szintre lépjen. Végül befejezed a mozdulataidat, de nem kapsz annyi tintahalat, amelyektől megszabadulhatsz. Vagy a legtöbbször, amikor bónuszt kaptál, azt ott helyezik el, ahol egy szép bombát vagy tűzijátékot készülsz szerezni.
Régebben szerettem ezt a játékot, de a 6892-es szinten vagyok, és alig tudsz vele játszani. És a csomagok vásárlása drága. Szóval sajnos már nem sokat játszom. 🥺
LOPÁS és CSALÁS... A játék úgy van kialakítva, hogy biztosan ne azt kapja, amiért fizet. Hetekig nem válaszolnak a támogatási csapatnak küldött üzenetekre, és amikor válaszolnak, több időt veszítenek el azzal, hogy hülye kérdéseket tesznek fel, amelyekről már megadta a részleteket. A játék hibái azért vannak, hogy biztosan elveszítsenek mindenféle előnyt, pl. powerups stb. Állandóan hazudnak, és bár ez a játék szépnek és szórakoztatónak tűnik, a mögötte álló emberek ügyesek, és csak azzal törődnek, hogy pénzt kapjanak el tőled.
Úgy reklámozzák, hogy "play minigames". Ehhez az egész egyszerű matching game, és nagyon ritkán méltóztatik felajánlani egy minigame-et.... le is töröltem.
Epikus!
Tökéletes kikapcsolódást nyújt, amíg el nem érsz egy olyan szintre,ahol már pénz befizetés nélkül, képtelenség tovább jutni,mert olyan kevés lépést engedélyez a játék.Értem,hogy ebből, plusz a hirdetésekből van finanszirozva,de más játéknál,azért több segítséget kapsz ,ha ügyesen játszol, és nem kell fizetni érte.....Ezért, sajnos le is törlöm, egy bizonyos szintig hajlandó voltam fizetni, de ennyit és nem többet!
Régen szórakoztató volt. Egyetért másokkal. Nincs két napom egy szint teljesítésére. Egy-egy kihívás jó, de minden más játék? Néhány játékban azt vettem észre, hogy a darabok nem úgy viselkednek, ahogy kellene, különösen akkor, ha azon vagyok, hogy elérjem a szintet. Ez nem szokott előfordulni, aztán néha előfordult, most, hogy hetente csinálok Atlantis Cup kihívásokat, gyakran. Nem igazán szórakoztató, ha a játék csal. Javítsa ki ezt és a nehézséget, és újra szórakoztató lehet.
Üdv! Új telefonon be lehet állitani, hogy onnan kezdje ahol tartottam a másikon?
Egy évig játszottam ezzel a játékkal, és ez a játék nagyon érdekes és szórakoztató. Nagyon élvezem ezt a játékot, mert a halak beszélnek hozzám, és biztatnak a szintek legyőzésére. Összességében jó játék, tetszik..
Van olyan pàlya amit egyszerûen kèptelensèg megcsinàlni!
Fishdom Παιχνίδια παζλ gzj
Nekem tetszik
Megtévesztő a reklám/misleading advertising... Ami a reklámban van az kb 5% a valódi játéknak vagy annyi sem! Ettől független adtam neki egy esélyt. 20. szint után lehetetlen megoldani azokat a dedós puzzle feladatokat elsőre, ha csak nem veszel segítséget vagy szerencséd van és sorba olyan színű cuccokat dob. Nem vagyok elfogult, 2 csillagot a grafika és a kreatív, sokszínű akváriumok miatt kap... csak legyen időd, pénzed és idegrendszered elérni.
Okos koncepció nagyszerű grafikával, kár, hogy a fejlesztők ilyen kapzsiak! 2018 óta játszottam különböző eszközökön, és észrevettem, hogy mennyivel nehezebben csinálták. A "Challenge" szintek szinte lehetetlenek, csak egy újabb módja a pazarló életnek!
Aranyos kis játék
Élvezze a játékot, de fájdalmas, ha az emlékeztetők csak néhány napig tartanak, majd automatikusan törlődnek. Más játékok, mint például a Candy Crush stb., ezt nem teszik meg, az Ön fiókjában maradnak.
Inkorrekt, amiért vásárlásra kényszerít. ☹️ Így élvezhetetlen a játék
nagyon jó!!
Az 58-ők pályára elfogy minden segítség így képtelenség élvezettel játszani. Köszi az eddigieket de kuka.
Nos, én vagyok a kezdet, élvezetes volt az alkalmazás néhány évig. eltávolítottam. Úgy tűnik, hogy a bal oldali 1ove gyakran előfordul, és boostert kellett vásárolnia, vagy sok érmét kellett elköltenie a rejtvények befejezéséhez. Újratelepíteném az alkalmazást, ha változtatna ezen, de nem látom előre, hogy a közeljövőben. Tudassa velünk, ha módosítja a programot vagy a programozót, hogy ne mindig lássunk egy lépést. Ez az én tapasztalatom. Megértem, hogy a rejtvények nehezednek, ahogy a szint emelkedik, de nem érzem, hogy ez igazságtalan.
Jó játék sokat kell várni amig új lehetőségeket ha elhasználtad mind az 5 életet.
Imádom.
A játék csak akkor szórakoztató, ha nem kényszerülök olyan dolgokra nyúlni, amelyekben nem akarok részt venni. Most arra kényszerülök, hogy elszakadjak attól, amit csinálni szeretnék, vagyis a halak etetését. Miért kell rányomnom az eseményre, nem akarom lejátszani az eseményt? Adja meg a választást, és ez ötcsillagos lesz
Super jàték csak indokolatlanul sok helyet foglal és sokat frissît. Lehet ez miatt sajnos 😭 törölnöm fog kelleni.
758 as pályánál lefagy és kilép a játékból. Frissítve lett de akkor is.
Nagyon jó ajánlom mindenkinek
Régen szerettem a játékot, de már nem volt szórakoztató. Mostanában csak kemény és szuperkemény szinteket kapok, és minden pályát többször is meg kell játszani. Szinte minden szinten powerupokat kell használnod, és nem keresel annyi erőt és gyémántot, amennyit el kell költened. A fejlesztők arra kényszerítik az embereket, hogy pénzt költsenek, mert a legtöbb szintet ma már lehetetlen megnyerni. 13 mozdulat zárva, fagyasztva, szikla, dupla szikla és fagyasztott osztriga. Ez most nagyon irritáló játék lett😵
Olvasva az értékelésekre adott válaszokat lmao.. "Biztosíthatjuk, hogy minden szint legyőzhető" .. mindegy! Kipróbáltam, aztán néhány... Az első néhány szakasz nagyszerű, mert az új... haha... most felkelti a figyelmét... .... .... a szakaszok úgy vannak beállítva, hogy elbukjon. .. csak úgy tudsz átmenni, ha megveszed az igazán olcsó villámokat, bombázásokat stb... Olcsó zsetonként vagy akciós áron @ kevesebb mint száz.. (🙄🙅♀️) Jajjajjjjj.. játssz ingyen azt mondják, DE... Akár elmehetsz is játszani candy crash-et...
X nuu
Jó játék de nehéz
Ezt a játékot pihenni játszom. NEM pihentető, ha ilyen hosszú ideig ugyanazon a szinten ragadsz, és az sem pihentető, ha szuper kemény szintet érsz el a szuperkemény pályák után... Ez a játékból kiveszi a szórakozást. Azt is gondolom, hogy csapattársainknak erőt kell küldenünk. Naponta egyszer, akárcsak az életekkel, így ha elakadnak, kisegíthetjük őket. Kezd elegem lenni ezekből a szinte lehetetlen szintekből. A kilépés kezd a következő lehetőségemnek tűnni...