Post by tranrolreponan on Feb 6, 2022 18:55:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu çoxlu pul ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Mən şeyləri götürməyə çalışıram, amma işləmir, bu mənim yeganə problemimdir. Bəzən işləyir, amma çox vaxt işləmir. Ümid edirəm ki, bunu düzəldin və ya sadəcə mənə bir həll yolu tapacaqsınız.
Dəhşətli, oyun qrafikası yaxşıdır, amma qonşunun evimə girə biləcəyi bir nasazlıq var ???həmçinin 2-ci hissəyə çatanda joystiği hərəkət etdirə bilmədim. Qonşu səhv saldı məni o qədər əsəbləşdirdi ki, indi oyun o yerə çatıb ki, mən oynasam, bir dəstə və ya səhv olar.😕
Nəzarət vasitələri olmasaydı, mən daha yüksək qiymətləndirərdim, amma siz kimdənsə qaçmağa çalışdığınız zaman və hərəkətiniz tərəddüdlü və ləng olarsa, mütləq tutulacaqsınız. Orada olmamalı olan məyusluq səviyyəsini gətirir. Əmin deyiləm ki, bu, qəsdən edilib, yoxsa tələsik buraxılmanın nəticəsidir, amma hər iki halda buna diqqət lazımdır. Burada fantastik macəra ilə nəticələnə biləcək bir ton potensial var, lakin həyata keçirilənə və yenilənənə qədər diş həkiminə qorxulu səfər olaraq qalır!
Oyun oynamağı sevirəm. Mən onu hər gün oynayırdım, ancaq indi məni içəri buraxmır və telefonum dəstəklənmir deyir! Mən Samsung Note 5-dəyəm. Təmir edildikdə beş ulduz verəcəyəm!
Bu oyun zəhmlidir, qrafikası çox gözəldir 😎 amma G.b çox daha çox şeydir və o, məni keşləyir, amma gözəl oyun lütfən, məni bəyənin və mən hamınızı sevirəm xoşbəxt günlər 😀 gün ta ta 👐🙌🤩😎
Bu dəhşətli bir oyundur ki, heç vaxt bu oyunu icad edənlər açıq-aydın düşünmürdülər ki, siz gənc uşaqları sındıraraq qonşularının evinə girərək oyun qurmağa təşviq edirsiniz. Valideynlər uşaqlarınızın bu oyunu oynamasına icazə verməyin, bu da təhlükəlidir. Sizi öldürə və ya həbs edə biləcək bir oyundan çıxarmaq və uşaqlara satmaq sadəcə məsuliyyətsizlikdir.
Mən oyunu sevirəm, amma idarəetmələr dəhşətlidir. Əgər o məni təqib edirsə və idarəetmənin nə qədər pis olduğuna görə oyunda heç bir yerə çatmamışamsa, ona heç nə ata bilmərəm.
Mən bu yeniləməyə nifrət edirəm, biz onu oynamaq üçün pul verməliyik, köhnələrini bəyəndim, çünki onu təsadüfən siləndə məndə də var idi, lakin o, mənə quraşdırmağıma icazə vermir, xahiş edirəm onu köhnələr kimi edin, o yeniləməni çox darıxıram.
3-cü aktın zirzəmisində nasazlıq yaranana qədər və siz heç nə edə bilməyəcəksiniz: 2 il keçib və oyun hələ də 3-cü aktın zirzəmisində pozulur, inkişafçılardan bir kəlmə də yoxdur.
Indi yukleyirem ve heyecanliyam🤯🤯🤯
Cox gec yuklenir
Qızım üçün gözəl və qorxulu. Ancaq yükləmək o qədər uzun çəkir ki, bir saat gözləməli oldum! Mən bu rəyi yazmağı bitirəndə belə, onu yükləmək mümkün deyildi!
Stunt Car Extreme Sacīkstes vyft
Hello Neighbor 어드벤처 cyb
Bu, yalnız şirkətlərinin yəqin ki, özləri yazdıqları yaxşı rəyləri göstərir. hər halda, mən oyuna daxil olanda o, çoxlu şəxsi giriş tələb edir və əgər siz inkar etsəniz, SİZƏ BİR QULLANMA VERMƏYƏ ÇALIŞMAQ kimi yanıb-sönməyə başlayacaq. Mən bir neçə dəfə yenidən yüklədim və yenidən açıb bağladım və o, eyni şeyi edir. bu problem həll olunana qədər oynamayacaq
Olduqca Layiqli oyun, Qonşu bir qədər ağıllıdır, qrafika gözəldir, oyunu almadan əvvəl oyunu sınamağı məsləhət görürəm.
ela oyun
3D, 2D Animasiyalar və ya video oyunları hazırlamayan, oyun yaratmayan, canlandırmayan və hətta ilk əsas məlumatları bilməyən insanlar üçün o zaman susmalıdırlar! Mən bu oyunu oynadım və bu, bu jackoffların HƏR BİRİNCİ öz-özünü yaratmağı düşündüyündən daha yaxşı idi. Əgər həqiqətən oyun oynamağı yaxşı bilirsinizsə, bu oyunda probleminiz olmayacaq. Yeri gəlmişkən, mən 3D Animatoram, 2D Animatoram, eləcə də oyunlar hazırlayan (skript, render və s.) Fərdi insanam, hamısını edirəm, ona görə də bilirəm və video oyun düzəltməyin nə qədər çətin olduğunu bilirəm! Bunlar parkda gəzintilər deyil! Özünüzün ədalətli kürsüsünüzün üstündən keçin və nəinki dərk edin, həm də qəbul edin ki, siz bu tip istehsalları edə bilməyəcəksiniz və bu sizi əsəbiləşdirir! PS: Tərtibatçılar, hamınız doğru yoldasınız. Siz sadəcə pis istehlakçılarla lənətlənirsiniz.
yaxşıdı👍🤘
Oyunu sevirəm ama 2-3 bölümünü oynuyamıyorum, tam oyunu almamı istəyir. Bir tane gözəl oyun bulmuştuk o da belə 2-3 bölümünü satın almamızı istəyir. Rica edirəm 2-3 bölümünü bedava edin😡
İŞLƏMİR!! Mən onu 1-ci yükləyəndə məni oyuna buraxdı, amma bir həftədən sonra bir il qoşulmağa icazə vermədi. İNDİ DÜZƏT EDİN!!!!
Bu əla oyundur. Lakin onun problemlərlə dolu qrafikası avtomatik olaraq ən aşağı səviyyəyə təyin edilir ki, bu da pis görünür. Mən 6 giq ram və SD 845 aldım ki, bu da onu yüksək qrafika ilə idarə etmək üçün kifayətdir. optimallaşdırmaq kömək edəcəkdir
Salam qonşunun ilk versiyasında çox axmaq bir fikir idi hamı onu mobil telefonda pulsuz oynamağı sevirdi amma indi son versiyada çox lal ideyanı oynamaq üçün pul ödəməliyik 5 ulduz verdim indi heç müğənni ulduzu belə yox...
Mobil yaddaşınızı doldurmaq üçün həqiqətən sərin oyun. Salam qonşu PC bundan daha yaxşıdır. Heç bir real kölgə, daha az təsir edici qrafika, daha çox qüsur, modifikasiya, barmaq qüsurları yoxdur və bu, cəmi 4 hərəkət üçün çox böyükdür! ! android üçün başqa salam qonşu oyunları yoxdur 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Qrafika yaxşıdır, amma hər dəfə öləndə bir reklama baxmaq məcburiyyətində qaldım və bu, çox zəhlətökən idi, əgər bir şey olsa, mən tipoff versiyaları oynamağa üstünlük verirəm, çünki onların reklamları da azdır.
Bu oyun bir plus 6-da işləmir. O, sadəcə dayanıb cavab vermədiyini deyir və bağlanır. Ümid edirəm ki, bunu düzəldə bilərsiniz, çünki bu oyunu çoxdan gözləyirdim. Bir daha xahiş edirəm, bu problemi həll edəsiniz.
Mən çox dəli oldum, çünki EULA adlı bir şey var və necə oynayacağımı bilmirəm, çünki o, mənə bəli və ya yox düyməsini basmağa imkan vermir. Həm də ilk dəfə yüklədiyim zaman işlədi, amma davam etmək üçün bu düyməni basın deyəndə barmağını göstərdi, ona görə də siçan olduğunu güman etdim, amma işləmədi. məsləhət görmürəm
jb
Dünyanın ən maraqlı oyunu çox sevdim ♥️ 😘 otururam oynamağa qalxa bilmirəm☑️☑️💞💞💕😍🆗
O Y U N A Ç I L M I R
Bu yaxşı oyundur, amma qənaətim getdi, çox çalışdım, ona görə də yenidən başladım və 10 dəqiqə sonra oyun qəzaya uğradı, sonra yenidən daxil oldum və yeni oyunlarım iki dəfə təkrarlandı və düşünürəm ki, yenə də belə olacaq. səhvi düzəldin
Yaxşı, 2019-cu ildən bəri bu oyunu pulsuz əldə etdiyim şey budur, mən sadəcə bir saat əvvəl köhnə versiyanı oynayırdım. Sonra mənə dedi ki, bir yeniləmə lazımdır? Qrafikə kömək edəcəyini düşünərək onu yenilədim, amma bu, məni artıq etdiyim bütün hərəkətləri yenidən başlatmağa məcbur etdi. Mən oyunu sevirəm, amma niyə o, yalnız bir hərəkətə keçdi və indi bunun üçün pul ödəməlisən?
Birincisi oyun qorxuludu 2kincisi 2ci bölüm açılmır
mənim kompüterimə yükləməyə icazə verməyəcək. Yaxşı oyundur, amma niyə mənə oynamağa icazə vermir? Mən onu dəfələrlə silmişəm və yenidən endirmişəm və bu hələ də işləmir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, çünki mən onu yenidən oynamaq istəyirəm.
Belə ki. Oyun yerinizi, kontaktlarınıza və yaddaşınıza girişi soruşur. Sonra rədd et və bir daha soruşma seçiminə toxunduqda soruşmağa davam edir. Sonra 2 fərqli ekran arasında daim yanıb-sönən yükləmə ekranında səhvlər yaranır, güman edirəm ki, şəxsi məlumatlarıma girişi rədd etdiyim üçün? Mütləq zibil oyunu, görünür, o, yalnız məlumat əldə etmək üçün yaradılıb. Silindi
Hello Neighbor სათავგადასავლო pcay
Həqiqətən gözəl oyundu mən onu ps4 im-də 4-cü aktda oynadım onun çaşdırıcı aktı 4 ona görə də yaxşı yox necə etməli və həssaslıq sözün əsl mənasında çooooox AŞAĞI LÜTFEN BUNU PS4 ÜZRƏ DƏZƏL EDİN LÜTFƏNİR ƏGƏR ƏGƏR A1 REYTİNİNİ VERMƏSƏNİZ LÜTFƏNİR
Çox bis oyundur telefonda yüklənir
Yaxşı oyun Hahahahahhaha Hello Neighbor zirzəmidə hansı dəhşətli sirləri gizlətdiyini anlamaq üçün onun qonşusunun evinə girərək gizli qorxu oyunudur. Siz hər hərəkətinizdən öyrənən qabaqcıl AI-yə qarşı oynayırsınız. Həqiqətən o həyət pəncərəsindən dırmaşmaqdan həzz alırsan? Orada bir ayı tələsi gözləyin. Ön qapıdan gizlicə girirsən? Tezliklə orada kameralar olacaq. Qaçmağa çalışırsan? Qonşu qısa yol tapacaq və sizi tutacaq.